μυκονος

Μύκονος Τουρισμός

Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί της Μυκόνου. Τα τελευταία 20 χρόνια το νησί έχει όλο και περισσότερες ελληνικές προσωπικότητες. H μικρή του απόσταση του από τη Ραφήνα με γρήγορα πλοία κάνει τη Μύκονο κάθε Σαββατοκύριακο το αγαπημένο σημείο συνάντησης για της ελληνικής διασημότητες και μή.
Το νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει καθημερινά πολλά κρουαζιερόπλοια που φθάνουν απο ολο τον κόσμο και οι μικροί κεντρικοί δρόμοι της πόλης γίνονται υπερπλήρης ιδιαίτερα στη δυτική πλευρά της Μικρής Βενετίας με χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το νησί έχει μια πολύ αναπτυγμένη τουριστική υποδομή, όλων των ειδών τα καταλύματα, σούπερ μοντέρνα ξενοδοχεία για κάθε προϋπολογισμό απο 2-5 αστέρια και καταλύματα σε όλο το νησί.

Πολλά ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εχουν προσφορές και οικονομικά πακέτα διακοπών στην Μύκονο, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, εκδρομές και πτήσεις. Εάν θέλετε να μείνετε για λίγες ημέρες στη Μύκονο τότε μπορείτε να πάρετε απλά το πλοίο από τον Πειραιά ή Ραφήνα. Στο λιμάνι θα βρείτε πολλούς ιδιοκτήτες καταλυμάτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δωμάτια, διαμερίσματα και ξενοδοχεία.
Η Μύκονος είναι εξαιρετικά γεμάτη απο επισκέπτες και τουρίστες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μύκονο είναι απο το Μάιο έως τον Ιούνιο ,πρώιμη εποχή, τα καταλύματα είναι πολύ φθηνότερα, ή τον Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

τουριστικη μυκονος

Copyright www.εδωμυκονος. gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Σαντορίνη