μυκονος

Πτήσεις για Μύκονο

Η Μύκονος έχει καθημερινές πτήσεις από Αθήνα όλο το χρόνο με την Ολυμπιακή και την Ετζίαν. Από το από το ερχόμενο φθινόπωρο οι πτήσεις θα γίνονται από την συγχώνευση των δυο εταιριών με την επωνυμία Ολύμπικ Αιρ. Μία συνηθισμένη πτήση από Αθήνα για Μύκονο, τον Ιούνιο με την Ολυμπιακή έχει κόστος από 19 - 48 ευρώ ανάλογα με την ημερομηνία που θα κάνετε κράτηση. Γενικά όλες οι κρατήσεις πτήσεων από αρκετό καιρό πριν την αναχώρηση είναι φτηνές. Ειδικά αν θέτε να πετάξετε για Μύκονο η για άλλα νησιά στα μέσα του καλοκαιριού και θέλετε εισιτήριο της τελευταίας στιγμής πιθανότατα δεν θα βρείτε τίποτα, ίσως μόνο λίστα αναμονής. Και οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν 4 πτήσεις την ημέρα για την Μύκονο.
Με την Ετζίαν και τις Ολυμπιακές Αερογραμμές μπορείτε να πετάξετε επίσης απευθείας ή μέσω Αθηνών για τη Μύκονο από πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο τουριστικά νησιά των Κυκλάδων. Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται Μύκονο για να απολαύσετε διάσημη νυχτερινή ζωή του και τις χρυσές αμμουδιές. Πολλοί επισκέπτες πάνε αεροπορικώς απευθείας στην Μύκονο από την Αθήνα και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς προορισμούς.

Η Ηζυ Τζετ έχει φθηνές απ 'ευθείας πτήσεις από το Λονδίνο για Μύκονο και απευθείας πτήσεις από Μιλάνο Μαλπένσα
Από τη Γερμανία η Αιρ Μπερλίν έχει απευθείας πτήσεις από Μύκονο από το Βερολίνο, από το Αμβούργο μέσω Νυρεμβέργης , από το Ντίσελντορφ και μέσω της Νυρεμβέργης και από άλλες πόλεις της Γερμανίας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Copyright www.εδωμυκονος. gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Σαντορίνη