μυκονος

Μύκονος Παραλίες

Η Μύκονος δεν είναι μόνο ξενύχτι και κλάμπινγκ οι παραλίες της είναι από τις καλύτερες στα ελληνικά νησιά. Στη Μύκονο εκτός από τις πολυσύχναστες παραλίες θα βρείτε ειδικά στα βόρεια λιγότερο πολύβουες παραλίες για να απολαυσετε μπάνιο στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Πλατύς Γιαλός
Μια από τι πιο γνωστές παραλίες κοντά στη Χώρα, αφετηρία για εκδρομές σε άλλες παραλίες με καΐκια, πολύ οργανωμένη και καθαρή, με πολλές υπηρεσίες, εστιατόρια, καταστήματα και πολλά καταλύματα.

Η παραλία Ψαρού είναι δίπλα στο Πλατύ Γιαλό, προσελκύει κυρίως Έλληνες και πολλές διασημότητες. Για φαγητό στο στιλάτο εστιατόριο Νήμος και ανάπαυση μετά από το μπάνιο στις αναπαυτικές ξαπλώστρες τις παραλίας. Υπάρχει ένα σχετικά μικρό παρκινγκ.
Στην παραλία είναι το καταδυτικό κέντρο Ψαρού.

Παραντάις
Μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου βρίσκεται περίπου 3,5 χιλιόμετρα από την πόλη της Μυκόνου, πολυσύχναστη και ζωντανή. Από το απόγευμα το Κάβο Παραντίζο ετοιμάζεται για το πάρτι όπου οι περισσότεροι από τους νέους θα πάνε να περάσουν τη νύχτα με μουσική και χορό.

Σούπερ Παραντάις
Βρίσκεται κοντά στην παραλία Παραντάις και αποτελεί έναν παράδεισο για τους ομοφυλόφιλους και γυμνιστές, αλλά η ομορφιά του τόπου προσελκύει επίσης και αιχμαλωτίζει όλα τα είδη των τουριστών. Υπάρχει ένα σελφ σέρβις εστιατόριο που είναι ανοικτό 24 ώρες, επίσης θα βρείτε μίνι μάρκετ, ΑΤΜ και παρκινγκ.

Ορνός
Η παραλία του Ορνού συνιστάται σαν παραλία για οικογένειες, βρίσκεται νότια της πόλης της Μυκόνου και έχει πολλά καταλύματα. Από αυτή την άνετη παραλία μπορείτε να θαυμάσετε το όμορφο τοπίο, ιδιαίτερα κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Άγιος Ιωάννης, μια μικρή παραλία κοντά στην παραλία του Ορνού, με λιγότερο κόσμο από τις άλλες.

Καλαφάτης
Μία από τις καλύτερες παραλίες στη Μύκονο, χωρίς μεγάλη κίνηση και μαγαζιά εκτός από μία ταβέρνα στο τέλος της παραλίας. Θα πάτε από την Άνω Μερά, Κοντά βρίσκεται η παραλία της Αγίας Άννας. Μεταξύ των δύο είναι ένα μικρό ψαροχώρι στα Διβούνια, στην άλλη παραλία της Αγίας Άννας, μπορείτε να φάτε στο εστιατόριο Ανέπλωρα.

Καλό Λιβάδι
Παραλία, προσβάσιμη από την Άνω Μερά, ιδανικό για όσους δεν τους αρέσει η πολυκοσμία. Δυνατότητα ενοικίασης θαλασσίου ποδήλατου.

Ελιά
Μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Μυκόνου, καλά εξοπλισμένη με πολλές ανέσεις, ξενοδοχεία και Μπητς μπαρ.

Παράγκα
Μια παραλία με άμμου διασπείρεται με βράχια, με όμορφα σκηνικά και πιο ειρηνική ατμόσφαιρα κοντά στο Παραντάις και Πλατύ Γιαλό

Τούρλος
Βρίσκεται πολύ κοντά βόρεια της πόλης της Μυκόνου. Λιγότερο πολυσύχναστη αλλά και πιο κοντά στην πόλη.

Άγιος Στέφανος
Αυτή η μαγευτική παραλία, κοντά στον Τούρλο, τελευταία στάση αν πάρετε το λεωφορείο από την πόλη της Μυκόνου, είναι πολύ δημοφιλής και έχει κάποια καλά εστιατόρια και καφετέριες.

Το Αγράρι μία παραλία από τις κρυμμένες ομορφιές της Μυκόνου, ως επί το πλείστον γνωστή στους Έλληνες και οι παραλίες Πάνορμος και Άγιος Σώστης είναι αρκετά προστατευμένες απο το μελτέμι και έχουν λίγες τουριστικές εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα καταφύγιο για τους λάτρεις της θάλασσας που αναζητούν απόδραση απο τα πλήθη.

παραλια ορνος παραλια παραγκα παραλια ψαρου

Copyright www.εδωμυκονος. gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Σαντορίνη