μυκονος

ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στην πόλη της Μυκόνου, συμπεριλαμβανομένων, χρυσοχοεία και κοσμηματοπωλεία, μαγαζιά μόδας και μπουτίκ, καταστήματα με σουβενίρ , καταστήματα αρωμάτων, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Στην πλειοψηφία θα βρείτε καταστήματα τουριστικών ειδών και ειδών ρουχισμού από γνωστούς οίκους μόδας. Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας στις υπέροχες μικρές μπουτίκ που πωλούν αποκλειστικά μάρκες με όνομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται κοσμηματοπωλεία, αναμνηστικά καθώς και έργα τέχνης. Φέρτε χρήματα και πιστωτικές κάρτες. Τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα. Πολλά τουριστικά καταστήματα θα παραμένουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, δεν υπάρχουν πολυκαταστήματα.

Θα βρείτε επίσης καρτ-ποστάλ, φθηνά έργα ζωγραφικής, κεραμικής, λευκά ρούχα για το καλοκαίρι και πλεκτά. Από τα τοπικά προϊόντα πιο γνωστά είναι τα ντόπια λουκάνικα και το τυρί (κοπανιστή Μυκόνου), μπορείτε να τα βρείτε σε τοπικά σουπερμάρκετ, μπακάλικα και ορισμένα κρεοπωλεία.

Στην πόλη θα βρείτε φαρμακεία, τράπεζες, ταξιδιωτικά γραφεία, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, μίνι μάρκετ, εφημερίδες, περιοδικά και περίπτερα. Υπάρχει μια τοπική αγορά ψαριών μπροστά στη ακτή Καμπάνη που λειτουργεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. ΑΤΜ είναι διαθέσιμα σε όλη την πόλη.

ψαραγορά στη μυκονο

Copyright www.εδωμυκονος. gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Σαντορίνη